MAKLUMAN JADUAL WAKTU GANTI KELAS

Kolej Matrikulasi Melaka telah mengambil cuti gantian bagi Hari Raya Aidilfitri Dan Hari Raya Aidiladha. Oleh yang demikian, pelajar perlu menggantikan waktu pembelajaran pada hari Sabtu.

Sila klik MEMO KELAS GANTI UTK PELAJAR untuk melihat jadual gantian.

Advertisements

2 responses to “MAKLUMAN JADUAL WAKTU GANTI KELAS

  1. Cheng Kam Seng

    Tuan Pengarah KMM, Saya pelajar KMM dan berasal dari negeri Pulau Pinang ingin memberitahu kepada tuan bahawa hanya satu Bas Ekspres dari Pulau Pinang dan jadual perjalanan hanya ada 10.30 AM dan 11.30PM sahaja.Jikalau saya menaiki Bas 10.30 pagi dari P.Pinang ke Melaka Sentral lebih kurang 5.30 petang baru boleh sampai .( dengan perjalanan lancar ) Dari Melaka Sentral ke KMM mengambil masa selama 1 jam.Saya risau tak sempat sampai ke KMM sebelum 7.00 malam.Jika dalam perjalanan ada kemalangan jalanraya atau kesesakan jalan saya terlambat tiba.Apakah tindakan yang akan diambil oleh Tuan? Dari Melaka Sentral terus ke P.Pinang apa Bas Ekspres ada dan jadual perjalanannya.Sekian Terima Kasih.

  2. Cik Cheng Kam Seng, rasanya perkara ini telah dijawab dalam Facebook kan?…hihihi… maklumkan kepada felo Blok atau PP HEP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s